Åbningstider

Jeg har fleksible åbningstider

Se ledige tider online  eller kontakt mig

Vision at Rahr Hair Studio
Love it

Vision Haircare

Vision Haircare hos Rahr Hair Studio

Jeg er stolt af at præsenterer og introducere Vision Haircare produkter i min salon – Det er en revolutionerende serie af hårplejeprodukter, der er skabt med en enkelt mission: at hjælpe dig med at opnå dit hår’s fulde potentiale. Vision Haircare bringer en ny æra af skønhed og velvære ind i dit hår.

Vision Haircare

100 % Vegansk

Vision wax at Rahr Hair Studio økologiske hårprodukter Vision HairCare produkter ved Frisøren Karina Rahr Hair Studio

Eksklusive
og bæredygtige
produkter.

Vision Haircares hårplejeprodukter fremstilles i Sverige, med omtanke for både natur og mennesker. Vi værner om den enkeltes kreativitet og tilbyder hårprodukter til daglig brug. For en stilfuld og sund følelse. Vi er forpligtet til at drive vores forretning på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Vegansk og cruelty-free

Hårprodukter af høj kvalitet
produceret i Sverige.

Vision

Styling

Vision at Rahr Hair Studio Vision Haircare Banner at Rahr Hair Studio

Produkter der giver volumen
og liv til håret.

Serien er 100% vegansk og baseret på nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser som plejer og styrker håret og samtidig beriger produkterne med en mild nordisk aromatisk oplevelse.

De fleste produkter er godkendt til grøn salon. Serien er naturligvis Cruelty-free og emballagerne er baseret på 100% genbrugsplast, lavet af OWP. Ocean Waste Plastic og I’m Green, som bl.a. laves af sukkerrør. En vision om en renere fremtid. Vi kalder det Vision HairCare.