Åbningstider

Jeg har fleksible åbningstider

Se ledige tider online  eller kontakt mig

p-title-img

Karina Rahr

Historie

Min historie

Om frisøren Karina Rahr

Frisøren Karina Rahr

Karina Rahr klipper at Rahr Hair Studio dameklip damefrisør frisør Karina Rahr - Nørre alle århus - damefrisør, herrefrisør

Mit navn er Karina Rahr

Jeg bor lidt uden for Aarhus, med mine to 2 store børn.

Vi har 2 dansk-svensk gårdhunde, som også er med mig i frisørsalonen. De er naturligvis kun ude i salonen, hvis du er ok med det – ellers er de i baglokalet.

Jeg blev uddannet frisør i 1996 i Ribe, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg stod i lære hos konkurrence frisøren Heinrich, en salon for både herre, damer og børn. Salonen havde også en gammeldags barber afdeling, hvor hr. Madsen lærte mig de kvalifikationer, der skal til, for at være barber.

Herefter rykkede jeg til Los Angeles i nogle måneder, inden jeg flyttede til Aarhus i 1997. I min læretid brugte jeg, de fleste af mine ferier i Los Angeles. Da jeg blev udlært bosatte jeg mig i USA i en periode. 

Nu har jeg boet i Aarhus i snart 30 år, og har i de år fået en stor og bred erfaring indenfor frisørfaget, ved at arbejde hos flere kendte saloner i Aarhus C, Højbjerg og på Trøjborg.

Jeg har undervist i 10 år på Århus Tech, frisørafdelingen. Her underviste jeg både elever på hovedforløbet og uddannede frisører på efteruddannelse. Arbejdet krævede, at man uddannede sig som pædagogisk underviser på DEL i Aarhus, hvilket jeg gjorde, samtidig med at jeg underviste.

 

Frisørsalonen på Nørre Allé 64

I 2022 overtog jeg salonen på Nørre Alle 64. Jeg havde i flere år haft et ønske om, at blive selvstændig frisør.

Lige inden jeg overtog salonen, arbejdede jeg hos en frisør på Tordenskjoldsgade, byen i byen på Trøjborg.

Nu har jeg drevet Rahr Hair Studio i over et år, og jeg elsker det. Her kommer de skønneste kunder. Salones atmosfære er fantastisk og området hvor salonen ligger, er fuld af liv.

Jeg brænder for frisørfaget, min skønne salon og jer kunder – nye som gamle.

Jeg lægger stor værdi og faglighed i, at behandle dit hår og give dig en fantastisk helhedsoplevelse. For mig er det vigtigt, at du er tilfreds, og at du føler dig godt behandlet. Med den 4 årige frisøruddannelse og næsten 30 års erfaring i bagagen, vil jeg som professionel frisør, sikre dig kvalitet, stor viden og faglighed.

Hos mig er du i trygge professionelle hænder.

Jeg maler også malerier – farverige abstrakte malerier. De hænger i salonens baglokale, hvor du altid er velkommen til, også at kigge ind. Jeg vil stå og male flere nye malerier i mit atelier/galleri sideløbende med at drive salonen.

Jeg glæde mig til at byde dig velkommen i salonen.

Karina Rahr, Din frisør Aarhus

Velkommen hos Rahr Hair Studio

Jeg vil glæde mig til, at byde dig velkommen I salonen.

Min Salon
Aarhus • since 2022

Om Nørrealle 64

Velkommen hos frisøren Karina Rahr, som driver frisørsalonen Rahr Hair Studio på Nørre Alle 64 i Aarhus c. 

RAHR Hair Studio ligger i det skønne og klassiske Øgadekvarter midt i Aarhus, lige ved krydset hvor Ny munkegade slutter og Gammelmunkegade begynder, bydelen har vel nok byens mest charmerende atmosfære, lige midt i smilets by og tæt på, Vesterbro torv, Vestergade, lige bag salonen ligger Emilie Schmidts privat skole og  Aarhus brandstation. Der er kort gåafstand til ARoS museum, Magasin, Aarhus universitetet og Latinerkvarteret.
 
Salonen ligger i en bygning, som blev opført i 1898, årtiet hvor kvarteret blev grundlagt og blev til et arbejderkvarter, for de dengang mindrebemidlede familier og behovet for den øgede butiksindustri. Lokalerne har stadig det fine og hyggelige autentiske fra denne tid. Blandt andet indgangsdøren er bibeholdt og det fine støbejerns gelænder ved trappen, som fører ned i salonen.
I salonens lokaler ses stadig de gamle rør, som forsyner de øvrige lejligheder i bygningen med vand og varme, lokalerne har stadig gamle radiatorer under vinduerne, som er kæmpe store industrielle og er udformet i cirkler. tillige ses stadig, en af de første og nostalgiske afbryderknap til det elektriske lys. 
 
Salonen er holdt i det autentiske fra industrielle fra 1800 tallet og er mixet med nutiden præg af det moderne. Denne blanding giver salonens lokaler en fantastisk atmosfære af fortiden og nutiden.
 
Når du kommer i salonen, sidder du midt i historiens gamle Aarhus og det nye og moderne.
Salonen ligger centralt i Aarhus, tæt på Strøget og offentlig transport. I sidegaderne Lollandsgade og Ny Munkegade er der rig mulighed for parkering meget tæt på salonen.
Husk at aktivere din parkeringsapp.
Rahr Hair Studio Salon Rahr Hair Studio Facade