Åbningstider

Jeg har fleksible åbningstider

Se ledige tider online  eller kontakt mig

  Kontakt Rahr Hair Studio

  Du er altid velkommen til, at skrive til mig, via denne formular.

  Jeg vil svare dig, så hurtigt jeg kan – og altid samme dag.

  Nørre Allè 64, 8000 Aarhus

  42 60 39 19

  kontakt@rahrhairstudio.dk

  Kontakt RAHR Hair Studio

   

  Jeg er utroligt stolt af at byde jer velkommen til RAHR Hair Studio – hele familiens frisør. Som indehaver af RAHR Hair Studio har jeg sat mig for at skabe en salonoplevelse, der passer til alle – uanset alder, køn og stil.

  RAHR Hair Studio – Hele familiens frisør

  Jeg ved, at hver familie er unik, og det gælder også for jeres hårbehov. Hos RAHR Hair Studio står jeg som frisør klar til at betjene hele familien. Uanset om det er børnenes første klipning, en trendy stilændring for teenagere eller en klassisk frisure til voksne, er jeg her for at opfylde alles ønsker.

  En oase for både voksne og børn

  Når I besøger RAHR Hair Studio, kan I forvente mere end bare klipninger. Min salon er en oase, hvor både voksne og børn kan slappe af og føle sig velkomne. Jeg har skabt en afslappende og børnevenlig atmosfære, hvor I kan nyde professionelle klipninger, farvninger og behandlinger.

  RAHR Hair Studio – Kvalitet og personlig pleje

  Kvalitet og personlig pleje er mine kerneværdier. Jeg forstår, at hver kunde er unik, og tilpasser mine behandlinger til jeres individuelle ønsker. Som erfaren frisører skaber jeg smukke og tidløse frisurer, der fremhæver jeres personlige stil og naturlige skønhed.

  Book din tid til hele familiens klipning hos RAHR Hair Studio i dag

  Jeg inviterer jer til at opleve RAHR Hair Studio som hele familiens frisør. Uanset om I er en familie på tre eller fem, er jeg her for at opfylde jeres behov og ønsker. Book jeres tid hos mig i dag, og lad mig tage sig mig af hele familiens hår med kærlighed og ekspertise.

  Kontakt mig nu for at reservere jeres tid, og lad mig hjælpe jer med at stråle.

  Med venlig hilsen,

  Karina Rahr Indehaver af RAHR Hair Studio