Åbningstider

Jeg har fleksible åbningstider

Se ledige tider online  eller kontakt mig

Damefrisør, herrefrisør & børnefrisør i Aarhus C

Rahr Hair Studio

Aarhus C • siden 2022

Frisør med 30 års erfaring - dit hår i sikre hænder

Jeg har arbejdet i frisørfaget i 30 år. Uddannet både frisør og barber hos konkurrencefrisøren Heinrich. Jeg har arbejdet i utallige saloner og også undervist på frisørskolen, Aarhus Tech. Med stor glæde, har jeg åbnet, min egen salon i Aarhus C.

Karina Rahr klipper at Rahr Hair Studio dameklip damefrisør
Kunderne siger


Velkommen til min frisørsalon i Aarhus C!

Hos Rahr Hair Studio er du i centrum

Jeg er din lokale frisør i Aarhus C med fokus på dig, din stil og et slutresultat der sidder i skabet. Uanset om du leder efter en herrefrisør, damefrisør eller børnefrisør, så skal jeg nok skabe den perfekte frisure til dig.

Som en erfaren frisør i Aarhus C, er jeg dedikeret til at give dig den bedst mulige klipning og styling. Jeg forstår, at hver enkelt kunde er unik, og jeg tilpasser mig dine ønsker og er ikke bleg for selv at komme med foreslag til frisuren. Jeg er altid opdateret med de nyeste trends og teknikker og bruger kun de bedste produkter for at sikre, at dit hår forbliver sundt og smukt.


Uanset om du ønsker en klassisk klipning, en moderne styling eller farvebehandling, er min frisørsalon i Aarhus C det rette sted for dig. Mit mål er at skabe en afslappende og behagelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskende forvandling.

Love is in the hair
Din frisør i Aarhus C • siden 2022

Klar til en klipning i Aarhus?

Drømmer du om et smukt, sundt hår, der ser perfekt ud til enhver lejlighed? Så besøg mig i min frisørsalon i Aarhus C.